Màster universitari en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió

Facultat de Dret, Economia i Turisme

FDET-comptabilitat

És l'únic màster a Espanya on es fan les dues especialitzacions (Auditoria i Control de Gestió) de manera homologada. L'AQU l'ha acreditat com excel·lent en el seu programa acadèmic. 

 

 

El camp de la direcció comptable, auditoria i control de gestió ha experimentat en els darrers anys un creixement important, tant per la implantació a Europa de les Normes Internacionals de Comptabilitat com per la gran quantitat de canvis que es produeixen en el món empresarial. En aquest context, el paper de l'auditor i controller tindrà encara més rellevància i són de les professions més demandades pel mercat.

Hi ha tres alternatives per cursar el màster:


1. MODALITAT AUDITORIA
El Màster Universitari en Comptabilitat, Auditoría i control de gestió està dirigit a persones llicenciades i/o graduades que vulguin desenvolupar les seues competències i coneixements en comptabilitat, auditoria, i control de gestió com a elements fonamentals d’informació sobre empreses i entitats en general. En aquest mòdul es treballa la normativa i els mètodes de treball de l'auditoria dels comptes anuals, així com l'anàlisi de riscos, i el control intern de les empreses. El MACAUD està homologat per l’I nstituto de Contabilidad Cuentas del Ministerio d’Economia y Hacienda (ICAC) i dispensa de la prova de capacitació teòrica en el procés d'accés al Registre Oficial d'Auditors de Comptes (ROAC).


2. MODALITAT CONTROLLER
En aquest mòdul s'estudien els principals mètodes per elaborar indicadors rellevants per la direcció de l'empresa en el seu procés de presa de decisions. En aquest mòdul es prepara l'estudiant perquè pugui superar amb èxit el tercer nivell de la certificació Chartered Controller  Analyst CCA® que és l'acreditació més prestigiosa dins del control de gestió. LA UDL és l'únic centre català acreditat per realitzar la preparació d'aquesta certificació professional en l'àmbit del control de gestió. Si voleu més informació sobre aquesta certificació la podeu obtenir a la web del Global Chartered Controller Institute.

3. MODALITAT AUDITORIA I CONTROLLER

En aquesta modalitat  l'estudiant pot cursar les dos modalitats, Auditoria i Controlling, amb el que pot accedir a les acreditacions d'ICAC i CCA. Aquesta modalitat es pot fer durant un o dos cursos simultaniejant les dos modalitats optatives.  Aquest és l'únic màster a nivell estatal que permet accedir en un any a la formació i acreditació en el món de l'Auditoria i Controller.

 

PRESENTACIÓ:

"Lamentem comunicar-vos que la Jornada de presentació d'aquest màster 
s'ha hagut d'anul·lar, si us plau, per qualsevol informació relativa a 
aquest màster contacteu amb fdet.coordmucaud@udl.cat"

ACCEDEIX A LA PRESENTACIÓ

XATS AMB L'ESTUDIANTAT: els dies 16 i 17 de juny de 16 a 20 h i el 19 de juny de 10 a 14 h / 16 a 18 h

Xateja amb l'estudiantat clicant sobre la icona del costat dret
 

MÉS INFORMACIÓ:

WEB DEL MÀSTER

Coordinador: F. Xavier Sabi Marcano
xavi.sabi@udl.cat

No et quedis sense el teu fulletó informatiu!