Màster universitari en Investigació Biomèdica

Facultat de Medicina

El Màster en Investigació Biomèdica és una oferta de formació de postgrau fonamental de la Universitat de Lleida tant pel fet que ofereix una continuïtat als estudiants de grau propis obrint-los l'accés als estudis de doctorat, així com perquè fa d'enllaç entre l'àmbit  acadèmic i el de la recerca, formant investigadors que podran incorporar-se als grups de recerca de l'IRBLleida o a grups d'altres centres o institucions.

 

PRESENTACIÓ:

Dimecres 16 de juny, a les 18:00h

Dissabte 19 de juny, a les 12:00h

XATS AMB L'ESTUDIANTAT: els dies 16 i 17 de juny de 16 a 20 h i el 19 de juny de 10 a 14 h / 16 a 18 h

Xateja amb l'estudiantat clicant sobre la icona del costat dret
 

MÉS INFORMACIÓ:

WEB DEL MÀSTER

Coordinació: Marta Llovera (2020/21), Jordi Tamarit (2021/22)
medicina.coordmasterib@udl.cat

L’objectiu d’aquest Màster és la formació d’investigadors plenament capacitats per a dur a terme un projecte de recerca i coneixedors dels models d’estudi i les tècniques més capdavanteres. A més, ofereix als alumnes les eines necessàries per afrontar amb èxit les possibles sortides professionals en la recerca bàsica i clínica, la indústria biotecnològica, el monitoratge d’assajos clínics, la comunicació i edició científiques i la gestió de la recerca. 

 

La principal sortida professional i formativa del màster en investigació biomèdica és l’accés al programa de Doctorat i la realització d’una carrera investigadora. No obstant, els titulats d’aquest màster estaran capacitats professionalment per a treballar en els següents sectors:

  • Recerca bàsica i clínica
  • Indústria biotecnològica i farmacèutica
  • Monitoratge d’assajos clínics
  • Gestió de la recerca
  • Periodisme, comunicació i edició científica

El segell d’acreditació Excel·lent d’AQU Catalunya, renovat fins al 11/3/2025 i la producció científica en l’àrea biomèdica del professorat de l’IRBLleida-UdL són bons indicadors de la qualitat d’aquest ensenyament.

IRBLleida-UdL

L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) es constitueix amb la finalitat de crear sinergies entre la recerca bàsica, la recerca clínica i la investigació epidemiològica, perquè la investigació biomèdica sigui el motor de la millora de la pràctica clínica diària, en benefici de tota la població. És a dir, abasta una cadena de recerca translacional, des de la investigació bàsica, orientada a la comprensió dels mecanismes fisiològics i patològics de l'organisme humà, fins a la investigació que estudia el comportament de les malalties en grans grups poblacionals.

Màster en Investigació Biomèdica