Facultat de Dret, Economia i Turisme

A Facultat de Dret, Economia i Turisme impartim els Graus en Dret, Administració i Direcció d’Empreses i Turisme i els Dobles graus en Dret i ADE, ADE i Turisme i ADE i Enginyeria Informàtica

Jornada de Portes Obertes:

 

 

Quan: dissabte, 27 d'abril de 2024

Horari: 12.00 h

On: Campus de Cappont
       Facultat de Dret, Economia i Turisme
       C. de Jaume II, 73
       25001 Lleida

 

Inscripció:

FORMULARI

 

Més informació:

WEB DEL CENTRE

 

Preguntes Freqüents (FAQS)

Les pàgines web de la FDET i dels diferents estudis de Grau que s’ofereixen contenen la informació actualitzada i oficial:

https://www.fdet.udl.cat/ca/estudis/graus/

També podeu trobar informació sobre el calendari acadèmic, els horaris, calendaris d’exàmens, tercera llengua, guies docents de les assignatures, i les pràctiques, entre d’altres.

La UdL participa en diferents programes de Mobilitat: SICUE (Espanya), DRAC (Catalunya), ERASMUS (arreu del món) i programes propis. Actualment la Universitat de Lleida té relació amb 897 universitats de 78 països d’arreu el món.

http://www.udl.cat/serveis/ori/estudiantat.html

També s’ofereix una doble titulació internacional, el Doble International Degree in Business Administration and Management, amb la Universitat de Novia (Finlàndia).

Sí, la UdL és una Universitat presencial. Tot i que algunes titulacions de màster s’ofereixen online, les classes dels Graus de la FDET són totes presencials.

 

No hi ha reserva de places, únicament en casos d’esportistes d’elit.

Sí, és possible abandonar-ne una i continuar només amb una de les dues titulacions. Existeix una taula de reconeixements ja fixats.

Sí, la FDET ofereix diferents programes de Màster als seus alumnes que donen continuïtat als estudis de Grau.

https://www.fdet.udl.cat/ca/estudis/masters/

Segons les dades del Sistema Universitari Català (AQU) els estudis de la FDET assoleixen un elevat percentatge global d'ocupabilitat, superant en el cas dels estudis d’Economia i Empresa  la mitjana dels estudis del SUC (Sistema Universitari Català) de 94,1%.